Google föreläser på Optidevdagen 7 maj 2015

SOTI föreläser för tredje året i rad på Optidevdagen, detta året föreläser de tillsammans med Google. På Mobile World Congress i Barcelona v.10 2015 i Barcelona, presenterade SOTI tillsammans med Google, ”Android for work”. Denna nyhet kommer Michael Wheeler Wyatt Android specialist på Google, tillsammans med Stefan Spendrup, Regional Manager Nordics på SOTI och Nassar Hussain, European Sales Director på SOTI, tillsammans att presentera för oss under Optidevdagen.

SOTI & GOOGLE

  • Hur kan företagen skapa kontroll över sina mobila enheter?
  • Vilka enheter kan företag låta sina anställda använda?
  • Hur kan vi dra nytta av alla de uppgifter som samlats i våra mobila enheter?
  • Hur ska IT-avdelningen hålla reda på samt hantera alla dessa nya mobila enheter?

Detta och lite till ger SOTI och Google dig svaret på, på Optidevdagen!
SOTI visar dig hur du kan hantera alla dina olika mobila enheter via ett system; SOTI MobiControl. SOTI visar även hur du kan använda SOTI MobiControl, ”Android för arbete”, KNOX, Android+ samt hantera dina mobila skrivare och samtliga mobila enheter såsom smartphones, paddor och bärbara datorer via ett verktyg. Se hur en EMM / UEM verktyget kan ta bort huvudvärken och arbetsbelastning ifrån IT och låta dem att optimera användarupplevelsen och fokusera på att vara proaktiva i stället för reaktiva.

SOTI är också stolta över att under Optidevdagen, föreläsa tillsammans med Android experten Michael Wheeler Wyatt från Google. Som kommer att tala om Googles fokus på företag, presentera Googles nya strategi för företag som vill införa och dra nytta av Android i sin dagliga verksamhet. Är Android enbart ett konsument baserat OS eller har detta ändrats nu i och med den senaste lanseringen av ”Android för arbete” och vad kommer härnäst? Hur kommer Google utmana Apple i Enterprise företag?

Läs mer om Optidevdagen här.

Känner du att du inte vill missa detta? Tveka inte att höra av dig till oss på marknad@optidev.se, för mer information och anmälan.

Robusta mobilitetslösningar för framtiden