HIT Starintex får hjälp med effektivare leveranser genom TrueMobile

Optidev har fått förmånen att hjälpa HIT Starintex med en lösning för en effektiv och säker distribution av innight-transporter.

HIT
HIT Starintex är ett helägt bolag till PostNord. Bolaget handlar upp transporter hos externa åkerier som nattetid distribuerar bland annat reservdelar till bilar, lastbilar och jordbruksmaskiner.

Med hjälp av Optidevs expertis inom transport- och logistikbranschen har HIT Starintex utvecklat en effektiv och säker lösning för lastning och leverans. Detta innebär att HIT Starintex nu kan säkerhetsställa att varje chaufför får med sig rätt paket och att leverans av respektive paket sker på rätt plats. Som en extra funktion kommer leveranserna att kombineras med GPS-positioner där man kan följa körd rutt på en karta samt se var leveranserna har skett.

Eftersom HIT Starintex har sin verksamhet i Holland, Belgien och Tyskland har Optidev även utvecklat ett språkstöd så att varje land får sin programvara på rätt språk.

Optidevs produkt TrueMobile visar än en gång upp sin bästa sida genom sin skalbarhet och modulbaserad tjänst, vilket visar att den passar optimalt var man än befinner sig. Genom att hålla en hög nivå även på support och service, samt nya applikationer och uppgraderingar över luften erbjuder Optidev en komplett lösning för framtiden.

Robusta mobilitetslösningar för framtiden