It i vården-dagen 2014: e-hälsa mitt i vårdens hjärta

Efter snart ett decennium av stora nationella miljardinvesteringar i e-hälsa börjar nu infrastrukturen komma på plats. Nu är det upp till bevis – hur ska vård och omsorg använda sina nya förutsättningar för att möta behoven hos dagens och morgondagens patienter? Framtidens patient är redan här, nu behöver sjukvården komma ikapp.

För sjätte året i rad samlas över 300 besökare och bjuder på möten med nytänkare och föregångare som ser möjligheter där andra bara ser problem. Dagen bjuder in till debatt med makthavarna som sätter spelreglerna, och lyssnar på vårdens användare och patienter. Vad vill de göra med e-hälsa som verktyg för förändring? Vilka tjänster och appar är på väg som kan skapa banbrytande initiativ tillsammans med patienterna.

Optidev medverkar som partner och demonstrerar hur vår Internlogistikslösning kan effektivisera verksamheter och spara både tid och pengar, besök oss gärna.

Läs mer om eventet och anmäl dig här: http://computersweden.event.idg.se/event/it-i-varden-dagen-2014/, uppge VIP kod ”Optidev” så får du 50 % rabatt på ordinarie pris, kostnad: 1498 kr (priset justeras i efterhand).

Nyheter

Robusta mobilitetslösningar för framtiden