Optidev bjuder in till TrueMobile Day

Johan Norberg och andra världsledande innovatörer på scen när Optidev bjuder in till TrueMobile Day – Vi är också väldigt glada över att kunna presentera Kattis Ahlström som moderator. Det är viktigt att hålla hög internationell nivå på TrueMobile Day när eventet växer, säger Fredrik Logenius, vd på Optidev.

Nu är det sjätte året i rad som Optidev bjuder in kunder, partners och studenter till eventet TrueMobile Day. Precis som förra året håller man till på Textile Fashion Center i Borås. Årets tema är ”Be in Control”. Några av talarna – förutom författaren och debattören Johan Norberg – är Justine Clark från Honeywell, Paul Norford från Zebra och Stefan Spendrup från Soti.

– Temat handlar om vikten av att ha kontroll i logistiska flöden och tekniken för att hålla kontrollen. Genom Johan Norberg tillför vi ett globalt ekonomiskt och filosofiskt perspektiv vilket vi tycker är viktigt, säger Christian Lundin delägare och vice vd.

Med kunder som Postnord, Securitas, E.ON och DHL har Optidev på ett par år blivit ledande i branschen för mobilitetslösningar. Termen Mobilitetslösningar sammanfattar den hård- och mjukvara som används till insamling, spårbarhet och tillgänglighet av affärskritisk information i realtid. Det kan exempelvis handla om hur ett paket scannas in på ett lager med en handdator för att sedan kunna följas av både tredjepartslogistiker och slutkund tills det kvitteras och hämtas ut.

– TrueMobile Day är ett event där vi lyfter framtidens teknik och behov på ett inspirerande sätt. Vår förhoppning är att ge besökarna nya perspektiv och idéer, avslutar Fredrik Logenius.  

För vidare information vänligen kontakta:

Fredrik Logenius
Vd, Optidev AB
Mobil: +46 733-58 42 02
E-mail: fredrik.logenius@optidev.se

Robusta mobilitetslösningar för framtiden