Mantum förlänger avtal med Optidev

Efter närmare 10 års avtal med Optidev där vi levererat handdatorer, WLAN och service till Mantum, (fd. LBC Varberg), har Mantum nu valt att förlänga samarbetet med Optidev. Optidev är glada och stolta över det fortsatta samarbetet. Mantum har även valt att utveckla avtalet med att implementera SOTI MobiControl på samtliga handdatorer för att kunna fjärrstyra supporta och öka effektiviteten.

Mantum logga och bild

Mantum är ett av södra Sveriges största och mest moderna transport- och logistikföretag med mer än 300 personer sysselsatta. De erbjuder en lång rad av tjänster inom bygg- och anläggningssektorn, miljö- och återvinning samt godstransporter – allt från lokal till internationell transport, spedition, lagertjänster, tulltjänster, tredjepartslogistik, specialtransporter och distribution.

Hårdvara Mantum använder sig av Zebra / Motorola MC65 handdatorer med Enterprise Browser och ett Motorola RFS-6000 controllerstyrt WLAN för att plocka order på deras lager. De använder sig av en weblösning från Viskan Distanshandel i Borås som heter Ramos.

Kortfatttat har Mantum följande lösning:

• 24-timmars utbytesservice
• Support 8-17
• WLAN
• SOTI Mobicontrol, (Mobile Device Management system)

mantum logo             Viskan

Andra kunder som också kör denna typ av lösning hos Optidev är Headbrands och TopFormula.

Kontakta oss gärna för mer information om denna typ av lösning eller andra funderingar du har som vi förhoppningsvis kan hjälpa till med, fyll i formuläret nedan.

Robusta mobilitetslösningar för framtiden