Optidev anställer försäljningschef i Norge

Optidev växer och Christian Walby från Giant Leap har antagit rollen som försäljningschef för Optidev i Norge.

Optidev fortsätter att förstärka sin ställning på den nordiska marknaden. Den 1 augusti tillträdde Christian Walby som försäljningschef för Optidevs norska verksamhet, med kontor utanför Oslo.

Christian kommer närmast från den norska integratören Giant Leap, där han var försäljnings- och partneransvarig. Tidigare har Christian arbetat som säljare och produktspecialist på Captura och Consafe Logistics.

”Satsningen bygger vidare på den framgång som vi redan nått i Norge med storaffärer som NSB och norska DHL,” förklarar Tommy Vestlie, vd på Optidev. ”Christians erfarenhet av att bygga vinnande säljteam och kunskap om den norska marknaden, kommer att vara viktiga faktorer när vi expanderar.”

”Många norska företag använder gamla it-system som behöver bytas ut och nya marknader med koppling till bland annat service- och oljeindustrin investerar i mobil teknik,” menar Walby. ”Detta öppnar upp för nya spelare och Optidev är väl positionerade tack vare innovativa lösningar och förstklassig service.”

Optidev kommer redan under året utöka kontoret i Norge med ytterligare personal inom support och försäljning för att möta den växande efterfrågan på företagets lösningar.

För mer information, kontakta:
Tommy Vestlie, vd Optidev, +46-31-80 93 71, tommy.vestlie@optidev.se  
Christian Walby, försäljningschef Optidev Norge, +47 48 22 13 33, christian.walby@optidev.no
Om Optidev
Optidev är en systemintegratör som erbjuder helhetslösningar med IT-stöd för personal på fältet och kontoret. Företaget grundades år 2000 och idag finns kon­tor med egen programutveckling i Göteborg, Borås, Stockholm och Oslo.
 Mer information om Optidev finns på optidev.se.

Robusta mobilitetslösningar för framtiden