Optidev bjuder in till Printer föreläsning och jullunch

Utifrån en nulägesanalys av era befintliga etikettskrivare kan vi se hur vi kan tillgodose se er med en ökad produktivitet, få kontroll på kostnader och bistå med högre kvalité genom att Optidev tar ansvar för era etikettskrivare. Detta berättar vi mer om på vår jullunch den 4 december kl.11:00- 13:00.

Vi förser er med etiketter och färgband, istället för att behöva beställa hos olika leverantörer med olika pris; har ni avtalat pris med oss så ni kan budgetera kostnaden. Vi har även skrivare och etiketter anpassade för att skriva ut ILU koder att märka era lastbilar med, som alla trailers i Europa måste märkas upp med enligt den nya lag som trädde i kraft 1 juli. Läs gärna mer om hur vi försett Schenker Equipment med vår TrueMobile Printer lösning, här.

Läs mer om vårat Printer erbjudande här, och hör gärna av er till oss för att medverka på vår jullunch den 4 december i Stockholm, kl.11:00 – 13:00 när vi berättar mer om tjänsten och demar olika etikettskrivare från våra partners Zebra och Honeywell.

Kontakta oss för mer information om jullunchen och vårat Printer erbjudande!

Robusta mobilitetslösningar för framtiden