Optidev söker teknisk säljare

Optidev grundades 2000 och erbjuder moduluppbyggda mobila lösningar för företag inom bland annat transport- och logistikbranchen, persontrafik, sjukvård, detaljhandel och tillverkningsindustri. Optidevs mobila lösningar effektiviserar datainsamling, reducerar det manuella arbetet och förbättrar spårbarheten. Optidev är en oberoende systemintegratör och genom partnerskap med de ledande leverantörerna på marknaden hittar man den optimala lösningen av handdatorer, streckkodsläsare, trådlös kommunikation, RFID-utrustning och mobila skrivare. Idag finns kontor med egen utveckling i Göteborg, Stockholm, Borås, Oslo och Bergen.

Tjänsten

Som säljare på Optidev blir du en viktig del i företagets fortsatta utveckling. Du arbetar i första hand med fokus på ditt distrikt men inser samtidigt vikten av att samarbeta med hela organisationen och att tänka och jobba brett. Du bearbetar såväl helt nya kunder som befintliga, alla verksamheter som ”tar steget från papper och penna” är potentiella kunder för Optidev.

Du kommer till ett framgångsrikt företag i en mycket spännande fas, mobilitet är ett verkligt framtidsområde och Optidev har en tydlig ambition att bli ledande i Norden. Du ingår i en försäljningsorganisation bestående av 7 personer och rapporterar till Försäljningschef.

Egenskaper & Bakgrund

Denna tjänst ställer stora krav på en förmåga att snabbt kunna sätta sig in i tekniken och tjänsterna som Optidev erbjuder, att förstå logiken och på ett enkelt sätt kunna förklara med fokus på kundnytta. Det är också viktigt att kunna föra dialog med människor på olika nivåer i organisationer och med olika förkunskap inom området. Och eftersom detta är ett utpräglat säljjobb är det också avgörande med en god förmåga att både jaga nya kunder och att utveckla befintliga, att både öppna nya dörrar och att stänga affärer.

Förutom din förmåga att sälja måste du också trivas med att jobba på ett mindre bolag i stark tillväxt. Detta innebär att du trivs i en affärsdriven kultur med högt i tak, och med stark prägel av att verksamheten är i stark tillväxt. Du är självständig till naturen och trivs med frihet under ansvar där resultaten är det primära måttet på din insats.
Dina egenskaper är viktigare än vad du gjort innan. Men för jobbet krävs att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och att du dokumenterar och har struktur i ditt arbete. Du har körkort och tillgång till egen bil och har inga problem med 4-5 övernattningar per månad. Det finns dock stort utrymme att planera dessa i förväg.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. För mer information angående tjänsten, kontakta Stefan Kristoffersson, 0760-00 18 52, eller Martin Svedar, 0735-199 906. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2010-10-06.

Välkommen med din ansökan!

Wise Professionals AB – kvalificerad bemanning och rekrytering – www.wise.se – Stockholm – Göteborg – Malmö – växel 08 -555 290 00

Robusta mobilitetslösningar för framtiden