Optidev TrueMobile Printer – nytt ben inom bolaget

Optidev växer och är nu redo för ytterligare ett ben att stå på; Optidev TrueMobile Printer. Optidev önskar i största möjliga mån erbjuda våra kunder ett helhetsansvar för deras mobila logistik lösningar – som en del i detta erbjudande, erbjuder vi nu samma möjlighet som vi gör på handdatorsidan, för våra kunders etikettskrivare.

TRUEMOBILE PRINTER

Det vill säga att vi erbjuder en komplett paketlösning för etikettskrivare. Där Optidev tar ett ansvar för leverans, installation, mjukvara och support på era etikettskrivare. Tack vare Optidevs webbgränssnitt, får man en tydlig överblick över sina skrivare, kan beställ material såsom etiketter och färgband, samt göra eventuella felanmälningar. Felanmälningar hanteras av Optidev, där ny enhet skickas ut inom 24 h efter att en felanmälan registrerats, vilket säkerställer att driftstopp undviks.

Vårt team som jobbar med printers har många års erfarenhet inom printerbranschen och kan ge er en nulägesanalys av era befintliga etikettskrivare samt se hur vi kan tillgodose se er med en ökad produktivitet, få kontrollerade kostnader och högre kvalité genom att Optidev tar ansvar för era etikettskrivare.

Vi erbjuder skrivare från tillverkare som är välkända för sin kvalitet, hållbarhet och pålitlighet. Våra skrivare uppfyller alla behov från enkla utskrifter till de mest krävande behoven. Vi har också ett stort urval av bärbara skrivare för alla typer av mobila lösningar.

ZEBRA Technologies, noterade på Nasdaq (ZBRA), är en av världens största tillverkare av termotransferskrivare. Zebra är kända för sin höga kvalité och driftsäkerhet, men kanske framförallt för sina systemlösningar baserade på ZPL (Zebra Programming Language).

Intermec är ett av världens ledande företag inom utveckling, tillverkning och integrering av system för automatisk datainsamling, RFID-system, mobil databehandling, nätverks- och radiokommunikationslösningar, streckkodsskrivare.

Nyheter

Robusta mobilitetslösningar för framtiden