Optidev utnämnd till Motorola Solutions bästa mobilitetspartner 2010

Stockholm – 16 maj 2011 — Motorola Solutions, Inc. (NYSE: MSI) utnämner Optidev till bästa mobilitetspartner för sitt enastående arbete under 2010.

Optidev är en av Nordens främsta leverantörer av mobila lösningar till företag. Företaget har stått bakom några av de största utrullningarna för sektorer som transport/logstik, hälsa/sjukvård, retail, underhåll, kollektivtrafik och specialiserad distribution tillsammans med produkter och tjänster från Motorola Solutions. Genom att vinna stora avtal tillsammans med Motorola Solutions så har Optidev genererat stor täckning på den nordiska marknaden och levererat mobila lösningar som bidrar till att förbättra kundernas effektivitet i samtliga nordiska länder.

Optidev verkar i framkant inom alla typer av projekt för mobila lösningar för företag:

  • Skräddarsydd mjukvaruutveckling för handdatorer, implementering av kommunikationsplattformen TrueMobile och anslutningar till kunders informationssystem
  • Förmedling av mobila terminaler och tillhörande tjänster

Tommy Vestlie, CEO Optidev
“Vi är stolta över att lyftas fram som en av Motorola Solutions främsta partners under 2010. Vi är noga med att alltid leverera ett mervärde till våra kunder genom vår mjukvaruutveckling anpassade till Motorola Solutions produkter.”
Marco Landi, corporate vice president, EMEA Channel, Motorola Solutions
“Den här utmärkelsen bekräftar att vår strategi att arbeta tillsammans med experter för att möta kundernas behov är rätt väg att gå. Det är också ett erkännande för hur väl det skickliga teamet hos Optidev levererar Motorola Solutions’ hela sortiment av innovativa produkter till nordiska organisationer. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och ytterligare stärka vår relation med Optidev.“

Om Motorola Solutions
Motorola Solutions är en ledande leverantör av kommunikationsprodukter och tjänster inom affärsoch uppdragskritisk verksamhet för företag och myndigheter. Genom banbrytande innovation och kommunikationsteknologi är Motorola Solutions en global ledare som möjliggör för sina kunder att vara bäst när det gäller. Motorola Solutions är listade på New York börsen under förkortningen “MSI.” För mer information, besök www.motorolasolutions.com. För löpande nyheter, besök gärna vårt mediecenter eller prenumerera på vår news feed.

För vidare information, kontakta:
Elvan Lindberg, Motorola Solutions, EMEATommy Vestlie, VD Optidev AB
Tel: 0707 – 44 88 93Tel: 0709 – 48 26 42
E-post: elvan.lindberg@motorolasolutions.com E-post: tommy.vestlie@optidev.se

MOTOROLA, MOTO, MOTOROLA SOLUTIONS and the Stylized M Logo are trademarks or registered trademarks of Motorola Trademark Holdings, LLC and are used under license. All other trademarks are the property of their  respective owners. ©2011 Motorola Solutions, Inc. All rights reserved.

Nyheter

Robusta mobilitetslösningar för framtiden