Fler referenser

Bussgods

Bussgods har länge sökt en enkel och priseffektiv Track & Trace-lösning för sina 150 rikstäckande omlastningsterminaler och ett större antal ombud. Nu har avtal signerats för ett långt samarbete där Optidev hjälper till med att samla in realtidsdata och leverans signaturer till Bussgods befintligt affärsystem.

Bussgods satsar på Optidevs system för spårbarhet

Bussgods har länge sökt en enkel och priseffektiv Track & Trace-lösning för sina 150 rikstäckande omlastningsterminaler och ett större antal ombud. Nu har avtal signerats för ett långt samarbete där Optidev hjälper till med att samla in realtidsdata och leverans signaturer till Bussgods befintligt affärsystem.

Efter en dags workshop med personer från de olika verksamheterna har systemet tagits fram och finns nu ute för test hos utvalda terminaler, redan en månad efter genomförd workshop. Bussgods använder moderna handdatorer på terminalerna förberedda för GPS och kamera och lite enklare maskiner för ombuden. I övrigt finns samma funktionalitet i båda enheterna.

I lösningen, TrueMobile Track & Trace ingår hårdvara, kundapplikation, mobil dataplattform, programladdning och rollout, gprs abonnemang, kommunikation till affärsystemet, projektledning, test, support, 24 timmars service samt device management. Det sistnämnda för att erhålla en effektiv administration av systemet. Bussgods hyr hela lösningen på månadsbasis och betalar per enhet, vilket ger bra kontroll på systemkostnaderna.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Robusta mobilitetslösningar för framtiden