Scania tecknar ramavtal med Optidev

Företaget Scania grundades 1891 och är idag ledande tillverkare av tunga lastbilar, bussar och industri- och marinmotorer. Idag är företaget verksamt i cirka 100 länder och har mer än 35 000 anställda.

10208-005

Scania har den senaste tiden utvärderat sitt behov av tjänster inom mobila lösningar och tillhörande hårdvara såsom handdatorer, truckdatorer och scanners. I samband med en upphandling för dessa tjänster fick Optidev chansen att visa sina styrkor.

Efter en jämförelse med flera konkurrerande företag, stod det klart att Optidev hade föreslagit den bästa lösningen och blev därmed vald som leverantör till Scania och företagets dotterbolag.

I ramavtalet ingår Optidevs tjänst TrueMobile Hardware & Services som är ett komplett paketlösning för hårdvara, service, konsultation, projektledning och andra kringtjänster. Optidevs kunniga supporttekniker tillhandahåller en bred kompetens och står till tjänst för att hjälpa Scania vid behov . Med hjälp av Optidevs effektiva inskicksservice kan felanmälan av trasiga enheter göras enkelt via webb och nya enheter med programladdning kan skickas ut snabbt för att säkerställa att driftstopp undvikes. Genom en funktion för e-handel kommer Optidev även tillgodose att Scania kan göra nya beställningar av produkter och tillbehör för snabb leverans.

Optidev ser fram emot ett långvarigt samarbete tillsammans med Scania.

Robusta mobilitetslösningar för framtiden