Schenker Equipment tecknar TrueMobile Printer avtal med Optidev

Schenker Equipment anförtror Optidev med att ta ett helhetsansvar för deras etikettskrivare till alla deras verkstäder runt omkring i Europa. De har valt Optidevs lösning TrueMobile Printer. En komplett paketlösning med hårdvara, mjukvara, support, konsultation och 24 h utbytesservice.

Scenker Equipment skrivare

Enligt en ny EU-regel ska alla trailers i Europa, märkas upp med ett så kallat ”ILU-nummer” innan den 1 juli, 2014. I och med detta sökte Schenker efter en leverantör som kunde förse dem med etikettskrivare, etiketter och färgband för att kunna skriva ut ILU-nummer.  I samarbete med Zebra Technologies, förser därmed Optidev, Schenker Equipment med etikettskrivare, Zebra ZT230, samt etiketter och färgband. I tillägg till detta, tar Optidev ett ansvar för förvaltningen av den hårdvara avtalet är tecknat på 3 år,- som placeras i Schenkers olika verkstäder i Europa efter leveransen. Samt förser Schenker med mjukvara, support och utbytesservice.

Via Optidevs webbgränssnitt, kan Schenker Equipment skriva ut etiketter, se vilka trailers som är uppmärkta och vilka som återstår, beställa nya etiketter och färgband, samt göra eventuella felanmälningar. Inom 24 h efter att en felanmälan registrerats, skickar Optidev en ny etikettskrivare, vilket säkerställer att driftstopp förhindras.

Optidev ser fram emot ett långvarigt samarbete med Schenker Equipment.

Robusta mobilitetslösningar för framtiden