Fler lösningar

Certifierad hårdvara från ledande tillverkare med 24-timmars utbytesservice

Optidev erbjuder ett brett urval av certifierade handdatorer, mobila skrivare, streckkodsläsare och annan hårdvara för mobil datainsamling från de ledande tillverkarna. Varje år levererar Optidev tusentals mobila enheter och tillhandahåller installationstjänster, så kallad “stagning” och 24-timmars utbytesservice samt alla andra tjänster som krävs för en lyckad utrullning.

TrueMobile Hardware & Services passar dig som redan har en mjukvarulösning och behöver ny hårdvara eller vill ha hjälp med service av befintlig utrustning.

Certifierad hårdvara

Optidev har mer än femton års erfarenhet av leveranser och support av mobila klienter och vi ser till att du undviker dyrbara misstag och kommer igång snabbt. Optidev certifierar all hårdvara för att garantera säker drift med vår TrueMobile mjukvara.

Enkel installation

Vi erbjuder hjälp med ”stagning”, vilket innebär att vi programladdar, konfigurerar och laddar batterier innan utrustningen kittas och packas för leverans. Detta gör att utrustningen färdig att användas direkt när den packas upp och du behöver inte ha teknisk personal på plats.

24-timmars utbytesservice

Helhetsansvar

Serviceavtal kan tecknas för utrustning som har levererats både av Optidev och av andra leverantörer. Optidev tar helhetsansvaret, vilket innebär att du har en kontakt för alla servicefrågor och kan skicka all utrustning till samma adress, oavsett fabrikat eller leverantör.

24-timmars utbytesservice

Felanmälningar av trasiga enheter görs snabbt på TrueMobile Service Web. Där kan du se status på ditt ärende och det finns även en förteckning av företagets installerade enheter och var de finns. Så fort en felanmälan har registrerats på webben skickar vi en utbytesenhet inom 24 timmar. Utbytesenheten är konfigurerad med dina inställningar och applikationer. Självklart är även batteriet laddat så att den nya enheten är färdig att användas direkt när den packas upp.

Därför TrueMobile Hardware & Services:

Certifierad hårdvara anpassad för din miljö och applikation
Totalansvar från “stagning” till support
Konfigurerade och fulladdade utbytesenheter inom 24-timmar
En kontakt för servicefrågor oavsett fabrikat på hårdvara
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Referenser:

Hardware & Services

Se fler referenser

Robusta mobilitetslösningar för framtiden