Hardware & Services

Robust företagssurfplatta från Zebra

Extremt tålig, oerhört flexibel

  • Gjord för att fungera, på ditt sätt
  • Robust, tåligt utförande
  • Support, service och enhetshantering i världsklass
  • Levereras ”som en tjänst”

Gjord för att fungera, på ditt sätt

Uppdatera din utrustning med en robust surfplatta från Zebra, anpassad efter vad som krävs i just ditt arbete. Lägg till ett tangentbord, ett extra batteri eller till och med en scanner – allt du behöver för att leva upp till dina egna höga krav. Välj välkända, användarvänliga Windows 10 eller Android som operativsystem, med uppkoppling praktiskt taget var som helst. Dina valmöjligheter är oändliga.

Robust, tåligt utförande

En robust surfplatta från Zebra överträffar vanliga surfplattor med råge. Den kan tas med överallt och erbjuder exceptionellt hög prestanda även under riktigt tuffa förhållanden. Häng den över axeln. Använd den inomhus, utomhus, tappa den, utsätt den för damm, ösregn, extrem värme och minusgrader. Zebras robusta surfplattor är byggda för att tåla tuffa tag, både invändigt och utvändigt.

Support, service och enhetshantering i världsklass

En robust mobillösning är mycket mer än själva hårdvaran. Optidev erbjuder en rad robusta tjänster som Mobile Device Management, utbytesservice, där en fungerande enhet skickas till kunden inom 24 timmar, 1-3 line support, livscykelhantering och mobilabonnemang. Med över 100 000 administrerade enheter i vår portfölj vet vi vad som krävs för att ständigt hålla din verksamhet i full gång.

Levereras ”som en tjänst”

Genom att kombinera rätt hårdvara och tjänster har Optidev koll på allt du behöver – och vi levererar det med stolthet ”som en tjänst”. Du betalar per månad, har en enda kontaktpunkt och en KPI som mäter våra resultat. Vi lyckas när vi hjälper våra kunder att lyckas.

Tekniska höjdpunkter

Operativsystem
Android eller Windows 10

Säkerhet
Fingeravtrycksläsare, TPM 3.0, CAC-läsare som tillval, låsport

Trådlöst
WiFi samt WAN+NFC+GPS som tillval

Skärmstorlek
10,1–12,5 tum

Miljö
Testad enligt MIL-STD-810G-standard

Vill du veta mer?

Ange dina kontaktuppgifter nedan, så hör vi av oss.

Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Robusta mobilitetslösningar för framtiden