Fler lösningar

Säkerhetsklassad personal på alla avdelningar

TrueMobile Security är ett komplett verksamhetssystem med mobilt IT-stöd för alla typer av mobilitetslösningar i säkerhets- och bevakningsbranschen. Med lösningar för både hård- och mjukvara samt säkerhetsklassad personal på alla våra operativa avdelningar, har vi ett unikt erbjudande. Med oss får du en enda helhetsleverantör och kontakt på alla typer av mobila säkerhetslösningar.

Våra medarbetare har kunskapen, erfarenheten och utbildningarna som behövs för att kunna erbjuda, serva och kontinuerligt uppdatera den hård- och mjukvara som krävs för att trygga en enkel, säker och korrekt kommunikation vid ibland kritiska lägen. För att du som kund ska känna dig helt trygg är medarbetarna som hjälper dig dessutom säkerhetsklassade genom bakgrundskontroller genomförda av Länsstyrelserna, Polismyndigheten och Säkerhetspolisen.

Från värdetransporter till bevakningsuppdrag

Lösningarna vi skräddarsyr kan handla om TrueMobile MDM till den globala specialisten på värdetransporter för att denne ska kunna fjärrkonfigurera, fjärrstyra, spåra och låsa alla mobila enheter över 4G. Eller en komplett helhetslösning för att den moderna parkeringsvakten ska kunna hantera kontroll- och felparkeringsavgifter tryggt och snabbt. Vi har också hård- och mjukvara eller licenser samt abonnemangstyper för alla typer av vakt- och bevakningsuppdrag – allt från säkra smartphones, rapporteringsappar, mobila skrivare, AR-glassögon, plattor, kroppskameror, nödlarm, olika typer av RSM-tillbehör, PoC samt LTE-radio och TETRA-enheter. Till alla produkter tillhandahåller vi hundratals olika patenterade fästen och laddningslösningar. Genom vår app TrueMobile Control Center har du även administratörskontroll och kan få Business Intelligence från varje enskild mobil enhet.

Allt ingår till en fast månadshyra

Som kund väljer du vilka funktioner du behöver och betalar en fast månadshyra per användare. I lösningen – där Optidev sköter driften av systemet – ingår allt; hårdvara, programvara, TrueMobile Web, mobildata, 24-timmars utbytesservice och support. TrueMobile Security är en molnbaserad tjänst som bygger på färdigutvecklade programmoduler, vilket gör att du som kund får mer för dina pengar och kan komma igång snabbare. Systemet är mycket flexibelt och fler funktioner eller användare kan enkelt läggas till om behov uppstår.

Se lösningar:

Därför TrueMobile Security:

All typ av hårdvara som ofta är specialvarianter för att klara branschens krav
Förståelse och vana vid att arbeta med SUA och Säkerhetsskyddsavtal
Utbildade i ITIL, PM3 och Prince2 samt XLPM
Samarbetar med de leverantörer du är van att jobba med
Säkerhet och trygghet genom totallösning från en enda leverantör
Genom TrueMobile Plug´n Play uppgraderas mjukvaran kontinuerligt med den senaste teknologin
Snabb och trygg utbytesservice som säkerställer optimal effektivitet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Översikt fästen

Ladda ner (PDF) »

Robusta mobilitetslösningar för framtiden