Fler lösningar

Bokningssystem med mobilt IT-stöd

TrueMobile Tickets & Travel är ett komplett affärssystem för företag som arbetar med persontrafik. Systemet hanterar allt från resebokning och betalning via webben till administration av rutter och linjer, biljettkontroll, kommunikation med resenärer och rapportering.

TrueMobile Tickets & Travel ger tillgång till resebokning och reseinformation via webben, dygnet runt, 365 dagar om året. Systemets enkelhet och tillgänglighet via webben, bidrar till att öka antalet resebokningar samtidigt som behovet av telefonsupport minskar.

Biljettlöst system

Som resenär kan man använda bokningsnummer eller körkort som biljett. Biljetten kan även levereras via SMS eller e-post.

Avisering via e-post och SMS

TrueMobile Tickets & Travel stöder avisering via e-post och SMS. Funktionen kan användas för att skicka en bokningsbekräftelse eller påminnelse om uppkommande resa samt för att snabbt nå ut med information vid trafikstörningar.

Mobilt IT-stöd

TrueMobile Tickets & Travel är anpassat för mobilt bruk med handdator som har direktkoppling till det webbaserade bokningssystemet. Handdatorn används vid biljettkontroll och ger tillgång till kompletta passagerarlistor, platsreservationer och information om vilka resenärer som har stigit ombord. Handdatorn gör ombordstigningen enkel och säker för den som kontrollerar och snabb för alla resenärer.

Dynamisk uppdatering

Uppdatering av priser, tidtabeller, rutter och linjer är dynamisk, vilket sparar mycket tid och gör uppdatering av hemsidan snabb.

Marknadsföring och kampanjer

TrueMobile Tickets & Travel har en marknadsföringsmodul med mycket funktionalitet, inklusive kundklubb, bonussystem, och kampanjverktyg för att administrera kunddatabas och epostutskick.

Allt ingår till en fast månadshyra

Som kund väljer du vilka funktioner du behöver och betalar en fast månadshyra per användare. I lösningen ingår allt inklusive bokningswebb, hårdvara (handdator, mobil skrivare, etc.), handdator app, mobil data, TrueMobile Web, 24-timmars utbytesservice och support, och Optidev sköter driften. TrueMobile Tickets & Travel är en molnbaserad tjänst och bygger på färdigutvecklade programmoduler, vilket gör att du som kund får mer för dina pengar och kan komma igång snabbare.

TrueMobile Tickets & Travel är flexibelt och fler funktioner eller användare kan enkelt läggas till om behov uppstår.

Därför TrueMobile Tickets & Travel:

IT-stöd för hela verksamheten
Biljettbokning och betalning via webben
Dynamisk ruttplanering och prisuppdatering
Snabb och säker biljettkontroll med handdator
Mobil åtkomst till passagerarlistor och platsreservationer
Kundklubb och bonussystem
Allt ingår till en fast månadshyra
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Referenser:

Tickets & Travel

Se fler referenser

Robusta mobilitetslösningar för framtiden